Logo

Tatar 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hak 125-150 g okseinderlår 2-3 gonge på kødhakkeren.
(Hvis det skal være helt rigtigt skal kødet "skrabes")
Form derefter tatarkødet ved at presse det mod et skærebræt med bladet af en bred kniv.
Skær tataren til en firkant og hak let på overfloden.
Læg tataren på et stykke smurt, groft rugbrød pyntet med rød og grøn salat.
Læg rødløgsringe midt på tataren og fyld dem med kapers, hakket rødløg og friskhøvlet peberrod.
Pynt med karse.
Server tataren med en god grov pickles samt æggeblomme, hvor det hele æg skoldes i kogende vand, inden det deles.
(eller brug pasteuriseret æggeblomme)
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.234 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her