Logo

Tartine med tun

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ds tun på ca. 190 g, helst i olie, ellers tilsættes lidt mere olivenolie
60 g blødt smør
reven skal af 1 citron
ca. 2 spsk citronsaft
ca. 2 spsk olivenolie
1-2 spsk hakket basilikum eller anden krydderurt
1-2 fed hvidløg, hakket
salt og peber

Åben en dåse tun, gem olien, og mos tunfisken med en gaffel.
Kør tunen med olivenolien i en hurtighakker, tilsæt derefter de andre ingredienser og kør det hele til en fin puré, smag til.
Hæld moussen i en skål, sæt den i køleskabet i ca. ½ time (kan opbevares et par dage i køleskabet).
Smør moussen på ristet brød, drys med lidt kapers og hakket persille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 676 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her