Logo

Tarteletter med rosenkålsgratin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

10 tarteletter
500 g rosenkål
½ citron
2 æg
50 g smør

Rosenkål skæres i kvarte, blancheres næsten møre.
Vandet sigtes fra, citronsaften fra den ½ citron presses ud i en gryde og koges ned til den karamelliserer.
Smør røres i, og rosenkål vendes i citronsmør.
Smag til med en knivspids revet muskatnød.
Æg deles, hviderne piskes stive, og blommen vendes i rosenkålen. Hviderne vendes i den afkølede masse.
Tarteletterne fyldes og bages i forvarmet ovn ved 150° i ca. 15-20 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 959 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Køber du amerikanske varer?
Effektiv reklame - klik her