Logo

Tarteletter med muslinger i urter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 tarteletter
200 g muslinger
1 bdt dild
1 gulerod
1 persillerod
1 skalotteløg
1 spsk olie
1 dl olivenolie
½ spsk hvidvin

Skalotteløg, gulerod og persillerod skrælles og skæres i passende stykker, og sauteres møre i olie.
Hvidvin og muslinger tilsættes, lad det simre til hvidvinen er kogt væk, tag det af varmen.
Tilsæt olivenolien og vend tilsidst den hakkede dild i.
Pyntes med plukket dild.
Tarteletterne varmes i ovnen ved 200°C med bunden opad.
Kan også varmes på brødrister.
Når tarteletterne er varme, hældes fyldet i og der serveres.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 992 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her