Logo

Tarteletter med kammuslinger i ærtepuré

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 tarteletter
100 g ærter – frost
½ tsk meriam
½ fed hvidløg
½ ansjosfilet
200 g kammuslinger
50 g smør
1 dl muslingebouillon (fiske- eller hummerbouillon kan evt bruges)

Pocher kammuslingerne i muslingebouillonen i ca. 4 min.
Kom det skrællede hvidløg, ansjosfilet, merian og de optøede ærter i,
sammen med smør og muslingebouillonen, fra kammuslingerne,
det hele blendes sammen.
Smag til med salt og peber.
Kammuslingerne vendes i cremen.
Tarteletterne varmes i ovnen ved 200°C med bunden opad.
Kan også varmes på brødrister.
Når tarteletterne er varme, hældes fyldet i og serveres.
Pynt eventuelt med tynde skiver ansjosfilet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 939 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her