6 Tarteletter.
1 ½ dl jomfruhummerbouillon
1 gulerod
1 porre
1 persillerod
150 g jomfruhummer
50 g smør
2 æggeblommer
Gulerod og persillerod skrælles, porre renses.
Urterne skæres i fine strimler og blancheres enkeltvis, afkøles. Jomfruhummer skæres i skiver og bages i fad, i forvarmet ovn ved 150° i ca. 4-5 min.
Hummerbouillonen koges op, hældes i blender og blendes med smør og æggeblommer.
Smages til med salt og peber, hældes tilbage i gryde og saucen legeres over svag varme til æggeblommerne jævner saucen (må ikke overstige 60°).
Når saucen er jævnet, tilsættes hummer og urter.
Tarteletterne varmes i ovnen ved 200°C med bunden opad.
Kan også varmes på brødrister.
Når tarteletterne er varme, hældes fyldet i og serveres.