Logo

Tarteletter med høns og jordskokker i trøffelolie

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 tarteletter
500 g jordskokker (urenset vægt)
150 g kogt hønsekød i tern
2 dl hønsebouillon
1 dl piskefløde
1 spsk trøffelolie

Jordskokker skrælles og dampes møre i hønsebouillonen.
Når jordskokkerne er næsten møre, tilsættes hønsekød og piskefløde. Lad det koge op og jævn med Maizena som er rørt op i koldt vand.
Smag til med trøffelolie, salt og peber.
Tarteletterne varmes i ovnen ved 200°C med bunden opad.
Kan også varmes på brødrister.
Når tarteletterne er varme, hældes fyldet i og serveres.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (9 stemmer)
Siden er blevet set 984 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvordan klarer Trump sig?
Effektiv reklame - klik her