Logo

Tarteletter med høns i estragon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 Tarteletter.
5 mellemstore gulerødder.
150 g kogt hønsekød
2 dl fløde
5 kviste estragon
3 spsk citronsaft

Gulerødder skrælles og skæres igennem på langs, derefter i skiver.
Gulerødderne ristes i olie, til de tager farve, skru ned for blusset så de
langsomt steger møre. Når gulerødderne er møre tilsættes citronsaften.
Citronsaften skal koge ned til den karamelliserer på panden (denne
nedkogning vender det sure i citronen til en sødlig smag) tilsæt fløde, samt den hakkede estragon og det plukkede hønsekød.
Lad fløden koge ind til den binder.
Tarteletterne varmes i ovnen ved 200°C med bunden opad.
Kan også varmes på brødrister.
Når tarteletterne er varme, hældes fyldet i og serveres.
Tarteletterne kan evt. pyntes med reven citronskal.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 542 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her