Logo

Tarteletter med avocado salat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 tarteletter
½ rødløg
1 avocado
200 g feta
1 tomat
1 bdt rucula
2 spsk vindruekærneolie
2 spsk balsamico
1 spsk citronsaft

Rødløg hakkes fint, tomaten befris for kerner og skæres i tern.
Løg og tomat overhældes med balsamico.
Avocadoen skrælles og blendes med citron samt vindruekerneolie.
Feta, løg og tomat vendes i avocadocremen sammen med rucula.
Festtarteletterne varmes i ovnen ved 200°C, med bunden opad.
Kan også varmes på brødrister.
Når Festtarteletterne er varme, hældes fyldet i og serveres.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.161 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her