Bag dine egne tarteletter - de bliver meget bedre end det pap du kan købe
#
3½ dl hvedemel
150 g smør eller margarine
3 spsk piskefløde
*
Hak hvedemel og fedtstof sammen til en grynet masse.
Lav en fordybning i blandingen, tilsæt fløden og arbejd hurtigt dejen sammen.
Lad den hvile i køleskabet ca. 45 min.
Rul dejen ud til ca ½ cm i tykkelsen og stik runde stykker ud med et glas.
Skyl små gerne bølgede kageforme med vand og beklæd dem på ydersiden med dejen.
Læg formen med bunden i vejret på en skyllet plade.
Bag tarteletterne ved 225º i ca. 10 min. og løsn dem forsigtigt med en gaffel, mens de endnu er varme.
Alternativt kan du bruge:
150 g hvedemel
100 g smør
½ tsk salt
1 æg
TIPS: Har du ikke kageforme kan du bruge 2 muffinforme med
12 huller: Fyld dej i den ene form og sæt den anden form oveni.