Logo

Tanzaniansk Kylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kylling
3 løg
2 hvidløg
1 spsk olie
2 tsk karry
3 store tomater
1 frisk chili
3 kartofler (melede)
4-6 hele nelliker
2 dl kokosmælk
1 ½ dl bouillon fra kyllingen

Kyllngen koges og pilles i grove stykker (kan undlades, hvis i lyster). Løg, tomater og kartofler skæres i skiver/ringe. Hvidløget hakkes. Løg og hvidløg varmes i olien - løgene skal være gennemsigtige. Resten proppes i gryden. Chilien skæres i ringe og kommes ved. Der fyldes op med bouillonen til alt er dækket. Det hele simrer til kartoflerne er bløde/møre/udkogte. De er der for at jævne. Der kan eksperimenteres med krydderierne. Selv foretrækker jeg færre nelliker; men mere karry og chili.

Serveres med ris (klumpede, fx. basmati) og øl.
African style, african time.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.811 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her