Logo

Tandoori kyllingeburgere med yoghurtchutney

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

800 g hakket kyllingekød
2 ½ dl frisk hvid brødkrumme
2 tsk stødt spidskommen
2 tsk stødt koriander
1 tsk stødt ingefær
½ tsk garam masala
2 spsk yoghurt naturel
1 spsk citronsaft
1 fed hvidløg
1 spsk finthakket persille

Yoghurtchutney:
¾ dl mangochutney
2 spsk yoghurt naturel

Kom alle ingredienser til burgere i en stor skål og bland dem grundigt. Farsen deles i seks portioner, der formes til 1 cm. tykke bøffer. Opbevares tildække i køleskab til de skal bruges.

Yoghurtchutney:
Ingredienser røres sammen i en lille skål.
Opbevares i køleskab, til den skab bruges.

Burgerne grilles eller pandevarmes og pensles med olie.
Steg burgere for jævn til kraftig varme i 7 min. på hver side.
Vendes kun én gang.
Serveres straks med yoghurtchutney.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.329 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her