Logo

Taboulé

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 Personer

2 dl bulgur
vand
2-3 forårsløg
5-6 modne tomater eller den dobbelte mængde cherrytomater
1 bdt hakket persille
rigelig hakket mynte
saft af ½ citron
¾ dl olivenolie
salt, peber

Kom bulguren i en skål og tilsæt vand, så det står ca. 3 cm over bulguren. Lad bulguren trække 6-8 timer. Hæld den dernæst i en sigte, så evt. overskydende vand kan dryppe af. Snit forårsløgene fint, skær tomaterne i halve, pres dem fri for kerner og skær tomatkødet i små terninger. Bland bulguren med løg, tomater og mynte. Pisk citronsaft, olivenolie, salt og peber sammen og bland dette i salaten. Den må gerne trække en times tid inden serveringen.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.863 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her