Logo

T-bone steak med gratineret julesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 T-bone steaks
20 g smør
groft salt

 
Gratineret julesalat:
6 julesalat
ca. 2 dl vand
1 spsk citronsaft

Sauce:
3 spsk hvedemel
3 dl fløde 13%
groft salt og hvid peber
lidt reven muskat
Evt. 100 g revet danbo (45%)
       
Skær julesalaten over på langs, fjern rodstokken, kog salaten i vand med citronsaft i ca. 5 min.
Lad den dryppe af i et dørslag.
Lav en sauce ved at piske melet med fløden, varm op under piskning, smag til og hæld den over julesalaten i et ovnfast fad.
Drys ost på og sæt fadet oi ovnen i ca 15 min. ved 200°C.
Varm smørret på en pande, brun og steg T-bome steakene i 1-2 min. på hevr side, afhængig af tykklsen og af, hvor rød den ønskes.
Drys groft salt og peber på under stegningen.
Servér T-bone steakene direkte fra panden og dertil den gratinerede julesalat, persillekartofler og flûtes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.193 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her