Logo

Tørret frugt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Æbler og pærer skæres uskrællede i passende stykker og trækkes på snore, der bindes sammen til en krans "rim­hvedemel".
Frugterne kan så tørres på eftervarmen i ovnen, ved at hænge dem på en kløftepind, eller man kan hænge dem ved kakkelovnen, ligesom de kan hænges ud i solen til tørring.
De tørrede frugter gemmes til Sødsuppe, væl­ling, pølse og grød, eller simpelthen som slik til børnene.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.011 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her