Logo

Tærte med fars

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tærtedej:
200 g hvedemel
½ tsk salt
100 g smør
3 spsk koldt vand
 
Fars
500 g hakket kalve- og svinekød
1 spsk olivenolie
1 løg
1-2 fed hvidløg
1 grøn peberfrugt
1 rød peberfrugt
1 tsk tørret basilikum
2 spsk tomatpuré
1 dl fløde
2 æg
salt, peber
 
Tærtedejen: Hak hvedemel, salt og smør sammen, og saml dejen med vand.
Sæt den koldt i 20 min.

 
Farsen: Svits kødet i varm olie i en wok eller lign.
Tilsæt hakket løg, hakket hvidløg, tern af peberfrugt og basilikum.
Lad det svitse nogle min. før tomatpuré og fløde tilsættes.
Lad retten koge igennem, smag til og lad det afkøle lidt.
Rul dejen ud og læg den i bunden af en smurt tærteform.
Pisk æggene sammen og rør dem i fyldet.
Fordel det på tærtebunden, lav et gitterlåg med dejresterne og sæt madtærten i ovnen ved 200ºC i ca. 25 min.
 
Tips: Serveres evt. med flûte og salat eller tomatsalat. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.141 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her