Tærtedej:
200 g hvedemel
½ tsk salt
100 g smør
3 spsk koldt vand
Fars
500 g hakket kalve- og svinekød
1 spsk olivenolie
1 løg
1-2 fed hvidløg
1 grøn peberfrugt
1 rød peberfrugt
1 tsk tørret basilikum
2 spsk tomatpuré
1 dl fløde
2 æg
salt, peber
Tærtedejen: Hak hvedemel, salt og smør sammen, og saml dejen med vand.
Sæt den koldt i 20 min.
Farsen: Svits kødet i varm olie i en wok eller lign.
Tilsæt hakket løg, hakket hvidløg, tern af peberfrugt og basilikum.
Lad det svitse nogle min. før tomatpuré og fløde tilsættes.
Lad retten koge igennem, smag til og lad det afkøle lidt.
Rul dejen ud og læg den i bunden af en smurt tærteform.
Pisk æggene sammen og rør dem i fyldet.
Fordel det på tærtebunden, lav et gitterlåg med dejresterne og sæt madtærten i ovnen ved 200ºC i ca. 25 min.
Tips: Serveres evt. med flûte og salat eller tomatsalat.