Logo

Syltet gås på Møllebakken

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

en gås
1 liter eddike sukker
salt, peber, allehånde, laurbærblade,
skrællekartofler
 
Fuglen skæres (hugges) i kvarter og står dækket i vand et par timer. Skummes og koges uden urter.
Efter ca en time er kødet halvmørt, og der tilsættes 1 liter eddi­ke. Koger videre til kødet er mørt.
Kødet lægges i en sten- eller glaskrukke, og suppen koges nu op med en spiseskefuld sukker, hel peber, hel allehånde, salt og laurbærblade efter smag.
Sies og hældes over kødet.
På grund af den megen eddike kan retten holde sig i lang tid (koldt), men det får den sjældent lov til; dertil smager den alt for godt.
Spises kold med varme skrællekartofler og smeltet smør.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 769 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her