Logo

Syltede rødbeder, nemme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg rødbeder
½ liter eddike
250 g sukker
 
Rødbederne kommes i vand, vaskes og skures grundigt.
Koges i vand tilsat lidt salt (1 tsk) i ca. 1 time.
Hæld vandet fra og læg i koldt vand, skrællen gnides af, HUSK handsker.
Skæres i tynde skiver, måske med bølgeskær.
Eddike og sukker bringes i kog, rødbedeskiverne kommes i og koges op igen. Skyl glas i Atamon, kom rødbederne i glassene og luk låget trods varme.
Stilles først i køleskabet når de åbnes.
Rødbederne kan spises så snart de er blevet kolde.

 
Tips: Husk at tage handsker på, rødbeder er meget røde.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.130 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her