Logo

Syltede mandariner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

10 mandariner
1 l. vand
500 g sukker
4 hele stjerneanis

Pil 10 mandariner, men lad dem forblive hele.
Pil så meget af det hvide af som muligt, også det hvide i midten.
Lav et lille snit i ryggen af hver "båd".
Kog en lage af vand, anis og sukker.
Kom mandarinerne i den kogende lage, træk gryden af ilden.
Lad madarinerne trække mindst 12 timer, men gerne flere døgn før de serveres, fx med creme sabayon.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,4 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.601 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her