Logo

Syltede kvæder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ½ kg små japanske kvæder
2 ½ dl vand
1 ½ dl lagereddike
½ kg sukker
20 g tørret ingefær

Kog en lage af vand, lagereddike, sukker og ingefær.
Vask og skræl kvæderne, fjern blomsten og skrab stilken.
Kog kvæderne møre i lagen, prøv med en strikkepind, tag dem sammen med ingefæren op i glas eller krukke, kog lagen ind til den er jævn som tynd sauce, hæld den over kvæderne og luk straks tæt til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.416 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her