Logo

Syltede kirsebær 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg kirsebær
250 g sukker
1 dl eddike
 
Skyl bærrene og kog dem med sukkeret og eddiken indtil det rynker.
Tag dem op med hulskeen og læg dem i en hed krukke.
Kog saften i 10 minuter, skum den og hæld hæld den over bærrene, bind straks til. Bruges nelliker skal det koges med saften

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 714 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her