Logo

Syltede grønne tomater 5

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg grønne tomater  
5 dl eddike  
5 dl vand  
500 g sukker  
1 stk hel kanel  
1 stk hel ingefær  
5-6 hele nelliker  
Atamon til konservering.
 
Skyl, tør og prik tomaterne, vand og eddike bringes i kog.
Tomaterne kommes i, koges 5-7 minutter, tomaterne tages op.
Mål 5 dl af den lage tomaterne er kogt i og kom sukker og krydderierne i.
Lagen bringes i kog, tomaterne lægges i, koges igen i 5-7 minutter tag
gryden af varmen og lad tomaterne trække i lagen natten over.
Næste dag bringes tomater og lage langsomt i kog og koges sagte i 5-7 min.
Tag forsigtigt tomaterne op med en hulske og læg dem i rene, skoldede
krukker.
Lad lagen koge yderligere et par minutter tag den af varmen, skum den,
tilsæt konserveringsmiddel, hæld lagen over tomaterne og luk eller bind til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 842 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her