Logo

Syltede ferskner med whisky

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 

2 kg ferskner

1 ¼ kg sukker

10 g citronsyre

geleringsmiddel

1 dl whisky

saft af 1 citron

 

Skold og flå fersknerne og del dem, så stenene kan tages ud.

Skær halvdelen af dem i små tern og kom resten i blenderen og purér dem.

Bland de purérede ferskner med dem, der er skåret i tern sammen med sukker og citronsyre og bring det langsomt i kog.

Lad blandingen koge ca. 15 min og tag så gryden af varmen og til­sæt geleringsmiddel.

Rør whisky og ci­tronsaft i og kom syltetøjet på rene glas.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.392 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her