Logo

Syltede ferskner med sherry sukkerfri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg ferskner ca 10 stk
4 dl vand
1 tsk citronsyre
½ citron
½ dl cherry
4 tsk flydende sødestof
1 tsk Atamon
 
Fersknerne aftørres, skoldes, afskindes, halveres og kærnen fjernes.
Vandet blandet med citronsyre, citronsaft og sødestoffet varmes op, fersknerne kommes i og koges ved svag varme til de er møre men stadig faste (prøv med en strikkepind).
De tages op efterhånden som de er møre og lægges i et Atamonskyllet glas.
Lagen koges op, skummes, tilsættes Atamonen og sherry, koges op igen og hældes over fersknerne.
Glasset tilbindes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 670 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her