Logo

Svinetunge med ærtepuré

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 svinetunger
1 l. vand
1 tsk salt
krydderbuket
1 løg
1 gulerod
1 storkartoffel
25 g smør
1 dl svinebouillon
2 dl ærter
Salt
peber
4 spsk piskefløde
2 spsk hakket persille

I letsaltet vand med krydderbuket koger tungerne møre ca. 1 ½ time og afkøler i kogelagen.
Tungerne skæres i tern.
De fintdelte grønsager snurre møre i smør med bouillon.
Når de er møre pureres de og kommes i en gryde med lidt smør og ærterne og tungetern tilsættes.
Retten smages til og rundes af med lidt fløde.
Drys med hakket persille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.055 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her