Logo

Svinemørbrad og ragout af kartofler og rødløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 svinemørbrad
2 bagekartofler
1 rødløg
4 dl hønse- eller kalveouillon
olivenolie
Salt og peber
 
Befri evt. kødet for sener.
Skær det til fire-seks bøffer.
Varm lidt olivenolie på en pande og steg kødet 5-6 minutter.
Tag kødet fra og lad det hvile lunt 5 minutter.
Imens skæres kartoflerne i skiver og rødløget snittes fint fra top til rod.
Læg begge dele i en sauterpande sammen med bouillon.
Lad det simre 8-10 minutter.
Krydr med salt og peber og server til kødet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 572 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her