Logo

Svinemørbrad med æble-chili chutney

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g svinemørbrad

Marinade:
2 appelsiner, saft- og skal heraf
1 spsk citronsaft
1 fed hvidløg, knust
1 spsk soyasauce
1-2 spsk chilipulver
1 spsk brun farin

Chutney:
2 spsk chiliolie
1 finthakket skalotteløg
2 cox orange æbler
1 finthakket rød Habanero chili
2 spsk sherryeddike
1 knsp.havsalt

Rør alle ingredienser sammen til appelsin marinaden. Afpuds svinemørbraden for fedt og eventuelle sener. Læg den i et aflangt fad og hæld marinaden over. Dæk med film og stil fadet på køl i min. 1 time (gerne natten over).

Kødet tages op af marinaden og aftørres med lidt køkkenrulle. Tænd oven på 200°. Læg svinemørbraden i et ovnfast fad og steg den 20-30 min. Tag svinemørbraden og lad den trække yderligere 10 min.

Imens tilberedes salsaen:
Hæld olien i en forvarmet pande og steg skalotteløgene gyldne. Fjern kernehus og skræl fra æblerne og skær dem i fine tern. Steg æblestykkerne gyldne under stadig omrøring sammen med løgene. Tilsæt resten af ingredienserne sammen med marinaden fra svinemørbraden. Bring det i kog og lad det småsimre 15 min.

Skær svinemørbraden i skiver og server med den lune æble-chili chutney.
Som tilbehør kan anbefales friskkogt pasta.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 564 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her