Logo

Svinemørbrad i svøb med i mild sennepscreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

50 g svinenet
360 g mørbrad
20 g parmaskinke
80 g kalkunbryst
1 dl fløde
1 dl æggehvide (past.)
125 g gulerødder
125 g Selleri
100 g skorzonerrødder
¼ bdt persille
5 dl hønsebouillon
15 g grov sennepskorn
10 g dijon sennep
20 g akaciehonning
1 stk citron
50 g smør
300 g kartofler
1/10 bdt timian
2 dl olie
Tyttebær (frost)
Pigeon æbler
kanel (hel) og kanel (pulver)
 
Mørbraden afpareres og brunes, Fjerkræmousseline (80 g kalkunkød, 1 dl fløde, ½ dl æggehvide) fremstilles og stilles koldt.
Grønsagerne rengøres, skylles og skæres til garniture, fond sættes over til reduktion ca. 2 dl , smages til med grov sennep og citronsaft og monteres med smør.
Kartoflerne skæres i skiver til pommes Anna tilsat timian.
Mørbraden pakkens ind i mousseline-farsen, parmaskine og svinenet, brunes på panden og steges i ovnen.
Gaufrette horn (½ dl æggehvide, 2 spsk dijonsennep, 15 g hvedemel og 1 spsk olivenolie), bages lige før serveringen på en skabelon lavet i pap.
Pigeon æble udbores og fyldes med kanelsmør og blancheret citronskal, ridses og bages i ovnen og glaseres med honning før serveringen.
Lige før serveringen monteres saucen med honning-glacen fra æblet.
grønsagerne skåret i brunoise, ristes på pande og vendes med hakket persille, fyldes i Gaufrette hornet ved anretning.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 934 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her