Logo

Svinemørbrad i fad 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6-700 g svinemørbrad
200 g skinkestrimler
10 stk cherrytomater
1 stort løg
3 dl fløde 18 %
3 dl bouillon (svinebouillon)
2 tsk koncentreret tomatpure
150 g revet ost
frisk hakket persille
 
Mørbraden steges på panden krydret med salt og peber, mørbraden kommes i bunden af et ovnfast fad.
Cherrytomaterne skæres i kvarte og svitses let på panden sammen med løg og skinkestrimler.
Fløde, bouillon og tomatpure tilsættes.
Saucen hældes over mørbraden.
Ost og hakket persille hældes ovenpå.
Fadet stilles i en 200ºC varm ovn til osten er smeltet 15-20 min.
Server frisk pasta og groft brød til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 885 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her