Logo

Svinemørbrad honningglaseret med avocadosalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ svinemørbrad
2 spsk honning
1 moden avocado
lidt citronsaft
1 lille snittet rød peberfrugt
1 lille snittet løg
2 spsk frisk basilikum
olivenolie
salt og peber
 
Drys mørbraden med salt og peber og brun den i olie på en pande.
Steg den ved jævn varme i ca. 15 min.
Smør honning på kødet og lad det smelte (dette bliver nu til honningglaseringen).
Træk panden fra varmen og lad kødet stå lidt.
 
Avocadosalat: Mos avocadoen groft og dryp citron over.
Vend avocado og de hakkede grønsager sammen.
Skær kødet i mindre stykker og hæld honningglaseringen over. Server med avocadosalat og godt brød.
Næsten alt svinekød smager godt sammen med honning. Gerne blandet med chili for både sødme og varme.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 713 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her