Logo

Svinekoteletter med lun mangosalsa

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

To personer

2 stk svinekoteleter uden ben, økologiske
smør
olie til stegning
Salt og peber
salsa:
½ spsk olivenolie
1 spsk citronsaft
1 tsk sukker
1 mango
1 lille rødløg
Frisk koriander

Salsa: Lun olie, citronsaft og sukker i en lille gryde. Skær mangoen i tern, hak løget og vend hurtig i gryden. Steg koteletterne 2-3 min. på hver side i smør og olie. Server koteletterne med lun salsa og toppe med koriander. Server fx. med spinatnudler til

Har du travlt eller vil have en anden smagsoplevelse, smager den sydafrikanske Peach Pickle Atchar godt til koteletten.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 120 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her