Logo

Svinekoteletter i fad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g fadkoteletter
250 gram bacon i tern
en dåse majs
to grofthakkede løg
to glas champignon
en dåse tomatpure
½ liter 18% madlavningsfløde
paprika, salt og peber
 
Fadkoteletterne svitses af i margarine. og krydres med salt og peber, og lægges i et ovnfast fad.
Svits de grofthakkede løg, bacon, majs og champignon og hæld det over koteletterne. Bland fløden med tomatpure og paprika og hæld det over og sæt retten i en forvarmet ovn på 200°C i ca 40 min.
Serveres med ris og hvidløgsflûtes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (4 stemmer)
Siden er blevet set 772 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her