Logo

Svinekotelet med karrykål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 svinekoteletter med ben
smør til stegning
lidt tørret timian
¼ hvidkålshoved
2 spsk karry
olivenolie
2 dl jasminris

Snit hvidkålet fint.
Opvarm lidt olie i en tykbundet gryde og brun karryen af.
Tilsæt kålen og skru ned for blusset.
Steg under omrøring i ca. 10 minutter.
Smag til med salt og peber.
Kog risene efter anvisningen på emballagen.
Steg svinekoteletterne i smør på en god pande, ca. 12-15 minutter i alt, afhængig af størrelse.
Krydr med salt, peber og timian og lad dem hvile lidt inden de serveres.
Byd evt. mangochutney til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 467 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her