Logo

Svinekotelet med citron- og koriandersauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 svinekoteletter med ben á ca. 250 g
olie til stegning
saft fra ½ citron
½ bdt koriander, grofthakket
2 dl svinebouillon
½ ds ananasringe i tern
Maizena til jævning
120 g basmatiris

Svinekoteletterne krydres og steges på begge sider i ca. 7-8 min. på hver side ved jævn varme.
Risene koges, afdryppes og blandes med ananastern.
Varmes let igennem ved svag varme.
Koteletterne tages af panden og holdes varme.
Der laves en pandeafkog af citronsaft, bouillon samt koriander.
Jævnes med Maizena.
Smages til med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 422 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her