Logo

Svinekotelet med æbler og timian

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

til 2 personer

2 æbler uden kernehus
smør til stegning
friskrevet peberrod
2 fintsnittede skalotteløg
frisk timian
salt og peber

Varm lidt smør på en pande og steg kødet 4-5 minutter. Krydr med salt og peber. Tag kødet fra panden og hold det lunt. Tilsæt løg og æbler delt i kvarte på panden. Lad det riste i 2 minutter. Tilsæt ½ kop vand, peberrod og timian. Krydr med salt og peber og lad det simre yderligere 2 minutter. Server til de stegte koteletter evt. med kogte ris eller et godt brød.
----

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 552 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her