Logo

Svinebryst Sørens

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg svinebryst uden skind

3 løg

2 fed hvidløg

et par skiver frisk ingefær

4 syrlige æbler

salt og peber

 

Svinebrystet krydres omhyggeligt med salt, peber og en smule sukker.

Lad det stå og trække en times tid i køleskabet.

Læg grønsager og kød op i en gryde.

Dæk det med vand, og lad det simre under låg i ca. halvanden time.

Lad det køle af i suppen, og sæt det i køleskab, så snart den hårdeste varme er gået af.

Skær kødet i gode skiver og server det med sennep, der er rørt med yoghurt eller tykmælk naturel og reven agurk.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 635 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her