300 g kalkunkød
1 stort løg
400 g champignon
1 grøn peberfrugt
½ ds ananas i stykker
1-2 spsk dijonsennep
2 dl ketchup
salt og peber
2 tsk karry
1 tsk paprika
olie til stegning
Rens champignon og skær dem i grove skiver.
Skær kødet i 1x1 cm store tern, peberfrugten i strimler og løget i tern.
Varm en gryde op uden olie og svits karry og paprika et øjeblik under omrøring.
Hæld de svitsede krydderier i en skål og kom 2 tsk olie i gryden.
Svits løget heri. Tilsæt kødet og lad det skifte farve i gryden.
Kom champignonskiverne i og svits til champignonerne begynder at afgive væde.
Tilsæt de svitsede krydderier, sennep, ketchup og ananasstykkerne.
Kom 1 dl vand (eller fløde) i saucen og lad kødet koge mørt.
Smag til med salt og peber (tilsæt evt. bacon eller cocktailpølser).
Serveres med basmati ris kogt i bouillon.
Tips til fed udgave af opskriften:
150 g cocktailpølser eller 150 g bacon
(svits cocktailpølser eller steg baconen sprød).
1 dl piskefløde istedet for vand.