1 kg svinekam uden spæk
Lage:
1 l vand
2 dl salt
1 tsk salpeter
½ dl sukker
Smørelse:
2 tsk tør gul sennep
½ dl brunt sukker
1 spsk rasp
50 g smør eller margarine
½ l. suppe
Sauce:
½ l. sky
4 spsk hvedemel
kulør
salt
sukker
Bland en saltlage af vand, salt salpeter og sukker og læg kødet i lagen, så det er helt dækket.
Stil det på et koldt sted 1 døgn.
Tør kammen af i papir og læg den i en gennemfugtet stegeso/lergryde.
Rør sennep, brunt sukker og rasp sammen og læg det over kammen.
Kom smørklatter på og 1 ¼ dl vand ved.
Steg kammen ved 250ºC i ca 1 ¼ time.
Skyen skummes, jævnes og farves.
Spis grønsager og evt. franske kartofler til.