Dej:
15 g gær
1 ½ dl lunkent vand
½ tsk salt
250 g hvedemel
Fyld:
2 løg
15 g margarine
250 g champignon
100 g baconskiver
1 dl tomatpure
1-2 tsk oregano eller merian
75 g reven ost
Tilbehør:
Evt. grøn salat
Gæren udrøres i vandet.
Salt og hvedemel tilsættes, og dejen æltes godt igennem.
Stilles til hævning et lunt sted ca 1 time.
Fyld:
Løgene skæres i terninger og svitses i margarinen.
Champignon skæres i skiver og svitses med.
Dejen slås ned og rulles ud i en stor cirkel, som lægges på bagepapir på
bagepladen.
Kanterne foldes ind hele vejen rundt.
Løgfyldet fordeles på bunden.
Baconskiverne klippes i strimler og fordeles oven på løgene.
Tomaterne lægges over, og der drysses med oregano og reven ost.
Stilles i ovnen ca 25 minutter ved 200°C.