Logo

Sur-søde nudler og grønsager i wok

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g ægnudler
4 friske babymajs
½ dl olie
1 grøn peberfrugt, skiveskåret
2 stængler bladselleri, i skrå skiver
1 gulerod, i skrå skiver
250 g champignon, i skiver
3 spsk majsmel
2 spsk rødvinseddike
1 tsk hakket og frisk chili
2 tsk tomatpuré
2 terninger grønsagsbouillon, smuldrede
1 tsk semsamolie
450 g ananas på dåse, i mindre stykker
3 forårsløg, i skrå skiver
 
Nudlerne koges i 3 min i en stor gryde, og drypper derefter af i en si.
Majsen skæres i skrå skiver.
Olien opvarmes i en wok, tilsæt rød og grøn peberfrugt, bladselleri,
gulerod og champignonger.
Steg i 5 min.
Tilsæt majs og nudler og kog i endnu et par minutter.
Majsmel og eddike røres sammen i en lille skål, og der tilsættes chili,
tomatpuré, bouillonterninger, olie og ananastern.
Der omrøres.
Ananasblandingen hældes over grønsagerne, og det steges 2-3 min, til
saucen tykner.
Til sidst tilsættes de snittede forårsløg. Serveres omgående.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 528 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her