Logo

Strudsesteg i estragonsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g strudsesteg (fx. cuvette)
2 dl tør hvidvin
lidt olie
1 tsk estragon
2 tsk citronsaft
2 ½ dl piskefløde

Kødet marineres i 1 dl hvidvin i ca. ½ time.
Tages op af marinaden, brunes i en gryde og drysses med salt og peber. Tilsæt marinaden, estragon og citronsaft. Kødet simrer ved svag varme indtil centrumtemperaturen er 65°C C Kødet tages op og hviler tildækket i 10 min.
Skyen tilsættes resten af hvidvinen og koges ind.
Piskefløden røres i og saucen koges til den cremer.
Smag til med salt og peber.
Serveres med pasta og kogte gulerødder og broccoli.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 500 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her