Logo

Strudsesteaks i folie m/squash

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 strudsesteaks
10 kartofler
1 squash
2 mellemstore gulerødder
1 grøn peber
1 hvidløg
salt
basilikum
1 dl grønsagsbouillon
lidt tidselolie

Kartofler skrælles.
Squashen rengøres og skæres i lange strimler med skrællekniven.
Gulerødderne skrælles og skæres i skiver. Grøn peber skæres i små tern.
Hvidløget hakkes i små stykker. - Nu sættes kartoflerne over.

Hæld lidt olie i sauterpanden, nu svitses gulerødderne, grøn peber og hvidløg i ca. 5 min..

Samtidig lægges bøfferne på en anden pande og brun dem hastigt ved kraftig varme, max 5 sek. på hver side, så kødporerne lukkes, (panden er evt. smurt med lidt olie).
Tag bøfferne af panden og læg dem i et stykke alufolie som bøfferne skal pakkes ind i, krydder med salt og basilikum.
Grøntsagerne fordeles i de to pakker og sættes i ovnen på risten, ovnen sættes på 200ºC og steakene steger i folien i ca. 20 min..

Der hældes lidt mere olie i sauterpanden og nu svitses squashen ved jævn varme
i ca. 10 min. - tilsæt grønsagsbouillonen og lad det simre under låg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 504 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her