Logo

Strudsemedaljoner med honningglaserede løg og kartoffelmos med mandler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 strudsemedaljoner a 125 g
1 tsk olie tiul bruning
800 g kartofler
ca. 1 ½ dl yoghurt naturel
1 knust fed hvidløg
evt. lidt kartoffelvand
15-20 g mandelsplitter
salt og peber
2 spsk hakket persille til drys

Honningglaserede løg:
250 g skalotteløg
50 g smør
1 spsk soya
1 spsk flydende honning
ca. 1 ½ dl kartoffelvand

Skær kartoflerne i mindre stykker og kog dem meget møre i usaltet vand. Pisk dem til mos. tilsæt yoghurt, hvidløg og kartoffelvand til passende konsistens.
Kom mandlerne i og smag til med salt og peber.

Kog skalotteløgene 8-10 min. dækket med vand. Pil dem og brun dem i smør i en lille gryde.
Tilsæt soya og honning.
Lad dem trække i 5 min. Spæd med kartoffelvand og kog igennem.

Dup kødet tørt med køkkenrulle og drys med peber.
Brun strudsemedaljonerne i olie på en varm pande i 1 min. på hver side.
Skru ned og fortsæt stegningen 2-3 min. på hver side afhængig af tykkelse.
Læg medaljonerne tildækket på en tallerken og lad dem hvile i 5-10 min. før servering.
Hæld skyen fra kødet ned i løgene.

Anret lidt mos, honningglaserede løg og strudsemedaljoner på 2 varme tallerkener. Drys med persille.

Server resten af mosen i en skål.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 976 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her