Logo

Strudse-steaks med bacon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 steaks
100 g bacon
salt
peber
2 stk camembert eller revet ost
100 g champignon
1 spsk vermouth
500 g kartoffelrøsti

Steaksende kryders med salt og peber og steges på panden ca. 2-3 minutter på hver side.
Anrettes i et ovnfast fad og dækkes med alufolie.
Champignon og bacon skæres i tynde skiver, steges på panden og hældes over steaksene.
Osten skæres halv over og lægges på hver sin steaks.
Sættes i en forvarmet ovn v. 225ºC. i 10 minutter.

Sauce:
Den overskydende kødsaft hældes fra fadet på en pande og tilsættes lidt vand. Smag til med vermouth.

Steaksene over hældes med vermouth-souce og serveres med
kartoffelrøsti og årstidens salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 644 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her