Logo

Strudse steak med Madagascarpeber

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 strudse steaks
Madagascarpeber
2 dl rødvin
4 spsk cremefraiche
1 spsk Dijon sennep
50 g smør
salt

Bøfferne krydres med knuste grønne Madagascarpeber og salt på begge sider og steges i smør. Tag bøfferne op og hold dem varme. Kog panden af med 2 dl rødvin og lad det koge lidt ind. Rør så creme fraichen i og lad det simre lidt. Smag til med 1 spsk Dijon sennep lige inden serveringen. Anret en steak på hver tallerken og hæld saucen over.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 444 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her