Logo

Struds som vildt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

5-600 g strudse steaks,
½ l piskefløde,
enebær, ribsgelé eller tyttebær,
roquefort ost (eller anden blå ost),
rødvin,
salt, peber og timian.

Læg kødet i et ovnfast fad, drys med timian, salt og peber, hæld 10-12 enebær ved, læg et par smørklatter på toppen og hæld rødvin over så bunden af fadet er dækket. Sæt det i ovnen (varmluft:200°/alm.:225°) i 15 minutter. Tag kødet op og pak det ind i alufolie. Hæld al væden op i en gryde, tilsæt piskefløde og mindst 1 spsk roquefort og lad saucen stå og snurre kraftigt. Smag til med ribsgelé eller tyttebær og måske lidt salt og tilsæt kulør hvis De bedst kan lide en brun sauce. Skær kødet ud i fine skiver og anret på varme tallerkner eller i fad.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 541 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her