Logo

Struds med Nudler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(Malaysia)
2 pk.Struds i strimler ca. 600 g
1 pk.æg nudler ca. 500 g
1 stk gulerod
1 bundt forårsløg
1 rødpeberfrugt
1 stk courgette
250 g bønnespirer
1 stort fed hvidløg
1 lilleknold frisk ingefær
1 stk frisk chili
soyasauce
salt
peber
lidt fond eller vand
olie til sautering
saften af en halv citron eller lime
sweet chilisauce

Wok-strimlerne marineres med ingefær, hvidløg, chili, salt og peber Samt 1 spsk olie ( ca. 1 halv time ).

Hæld kogende vand tilsat 2 spsk olie over nudlerne og lad dem stå i 5 min. Hæld vandet fra, skyl nudlerne i koldt vand og stil tilside.

Opvarm olien i wok eller stor pande og svits det marinerede kød til det tager farve evt. af to omgange.
Stil til side.

Gulerod, forårsløg, peberfrugt og courgette snittets i passende stykker og steges / sauteres i den rengjorte pande / wok med olie.
Tilsæt kødet, citron / limesaften og soyasaucen og lad det simre 5 min. Tilfør evt. lidt fond eller vand hvis retten virker for tør.

Vend til sidst bønnespirer i og lad retten koge sammen ( ca. 2 min. ).

Nudlerne ( Varmes i forvarmet ovn 200ºC i 5 min. ).

Anret nudlerne på tallerkner og hæld strudse retten ved.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 666 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her