Logo

Stikkelsbærmarmelade med rabarber

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg lidt umodne stikkelsbær
350 g små vinrabarber
1 kg sukker
½-1 dl vand
 
Nip og skyl stikkelsbærrene.
Skær rabarber til og skær dem i mindre stykker.
Læg stikkelsbær, rabarber og sukker blandet op i en gryde med tætsluttende låg.
Lad gryden langsomt varme op, til stikkelsbærrene begynder at afgive væde.
Man kan evt. tilsætte lidt vand i begyndelsen, for at sukkeret ikke skal brænde på. Når stikkelsbærrene er blevet svagt lyserøde, slukkes for varmen. Hældes på skoldede glas og stilles køligt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.564 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her