Logo

Stikkelsbær chutney

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 kg grønne stikkelsbær
150 g skalotter
250 g rosiner
2 spsk salt
250 g sukker
½ l. eddike
1 tsk stødt ingefær
1 tsk cayenne
1 tsk allehånde
1 tsk nelliker
 
De pillede, klippede, skyllede stikkelsbær, løgene og rosinerne køres gennem maskinen og blandes i syltegryden med de øvrige ingredienser.
Så sættes den over ilden og den koger stille med jævnlig omrøring, til den er som tyk vælling.
Så hældes den på rene krukker, som bindes til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.343 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her