Logo

Stegte poussiner med tomatsalat med chili og bredbladet persille

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 poussiner
½ bk. modne blomme- el. cherrytomater
2 fed fintsnittede hvidløg
1 rød chili
1 bdt fintsnittet bredbladet persille
olivenolie
salt
peber

Krydr poussinerne med salt og peber. Steg dem i en varm ovn, 200°C i 30 minutter. Imens skæres tomaterne i skiver og lægges på et fad. Drys hvidløg henover sammen med fint snittet chili og persille. Krydr med salt og peber. Hæld lidt olivenolie over og lad salaten stå og "trække" i 20 minutter.
Server til de stegte poussiner med et godt brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 649 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her